STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT U RESAVSKOJ ULICI BR. 23                                                 Stanovi          Lokali

Picture
Picture
O LOKACIJI
Objekat je smešten na ekskluzivnoj lokaciji, u centru grada: Resavska ulica se nalazi važnoj trgovačkoj i poslovnoj zoni, između ulice Srpskih vladara i Bulevara Revolucije. Ovakav položaj omogućava lak pristup svim neophodnim sadržajima (usluge, kulturni sadržaji,...), kao i rekreativnoj zoni Tašmajdanskog parka i parka Manjež.

O OBJEKTU
Dok lokacija zadovoljava sve uslove i potrebe savremenog urbanog života i komunikacije, objekat zadovoljava sve one potrebe koje često nedostaju stanovanju u centru grada: potrebe za prostorom.

O udobnosti stanovanja
Objekat ima osam spratova sa po četiri stana na svakom nivou, sa kvadraturom ne manjom od 100m2,orijentisanih na dve strane,dok svaki stan ima svoju garažu, smeštenu u dva podzemna nivoa. U prizemlju su smeštena tri lokala. Garaži i lokalima se pristupa iz Resavske ulice.

O kvalitetu izgradnje
Osim veličine prostora, svi primenjeni materijali su savremeni i vrhunskog kvaliteta.Ovo je jedan od retkih primera spoja prednosti života u centru grada i luskuzne udobnosti koju nudi nova zgrada.